BASE DE PIZZA SENSE GLUTEN I SENSE LACTOSA. ALATRIA. 2 UNITATS
La base de pizza sense gluten i sense lactosa, ens arriba des d’una empresa creada a Pineda de Mar (Barcelona), anomenada Alatria, està centrada la fabricació de productes naturals i saludables aptes per a celíacs i sobre tot artesanals.
És un producte deliciós, elaborat majoritàriament amb midó de blat de moro i farina d’arròs sense gluten.
És una base de pizza precuinada de gran qualitat, perfecte per aquells dies que no tenim massa temps per cuinar i volem menjar sà.
Estan acreditats com a producte sense gluten.
INGREDIENTS:
Els ingredients utilitzats en les bases de pizza són:
Aigua, midó de blat de moro, midó de blat sense gluten, midó de tapioca, farina sarraí, farina de teff, farina d’arròs, oli d’oliva, goma xantana, glucosa líquida, farina de lli, psyllum, proteïna de la patata , sal hipromelosa (HPMC), bicarbonat.
- CARACTERÍSTIQUES:
Les bases de pizza són ideals per els dies que no tenim massa temps per cuinar, volem ser una mica creatius i experimentar amb els gustos.
Té un pes de 340gr.
Preu 8,72€.
PER A QUI SÓN APTES LES BASES DE PIZZA SENSE GLUTEN I SENSE LACTOSA D’ALATRIA?
És apte per a la població intolerant al gluten o celíaca, per aquella que no pot prendre lactosa i per la que no pot menjar ou.
També per tota aquella població que no pateix problemes alimentaris.
BENEFICIS I PROTIETATS?
Apte per a celíacs. De digestió més fàcil.
QUINA ÉS LA MILLOR MANERA D’ UTILITZAR-LO?
Recomanem elaborar les bases de pizza amb les indicacions marcades a l’envàs.
Preparació: Deixar descongelar, afegir els ingredients que volem conumir i al forn!
CONSERVACIÓ I UTILITZACIÓ?
Vida útil: Conservar al congelador. Producte congelat. Mantenir a -18ºC en congelador fins a 12 mesos des de la data de producció. No tornar a congelar després de la descongelació.
INFORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA:
—
Valoraciones
No hay valoraciones aún.