Política de devolucions i remborsaments

Per procedir a devolucions i reemborsaments us indiquem com ho heu de fer i en quin cas no es realitzerien les devolucions i reemborsaments.

Devolucions

Les devolucions es realitzaran sempre i quan el producte no hagi estat obert ni manipulat pel client. Abans de procedir a fer una devolució haurem de comprovar mitjançant fotografies i vídeos que el producte continua intacta.

Les devolucions no s’efectuaràn passat 5 dies des de l’entrega de la comanda.

Si es vol realitzar la devolució sense haver sigut error de l’empresa, se li retornarà l’import del producte menys el cost de recollida.

Es podran fer devolucions de tots els productes menys de pa, brioixeria o pastisseria.

Reemborsament

Per procedir al reemborsament total de la comanda, aquesta no ha d’haver sortit de magatzem, una vegada la comanda hagi sortit de magatzem es cobrarà la despesa d’enviament i només es retornarà l’import dels productes.

Per procedir a un reemborsament parcial de la comanda en cas que hi hagués un problema amb algun dels productes, primer hauríem de comprovar que el producte està en mal estat o l’envàs està en mal estat.

Contacte

Per fer les reclamacions oportunes us podeu posar en contacte als números de telèfon que apareixen a l’apartat contacte o enviar un correu electrònic a la direcció que apareix al formulari de contacte.

Us contestarem el més aviat possible.

Carrito de compra
Abrir chat
¿Necesitas ayuda?
¡Hola!
¿En qué podemos ayudarte?