Qui som?

QUI SOM?

Doncs som una petita empresa que desitja poder donar facilitats i millor qualitat de vida a les persones que pateixen alguna malaltia alimentària.

A la nostra empresa podreu trobar una gran varietat de productes de gran qualitat sense gluten, sense lactosa, vegetarians i vegans.

Ens trobem ubicats a Vilafranca del Penedès, a l’Avinguda Tarragona 72, baixos esquerra.

I PERQUÈ ELS NOSTRES PRODUCTES?

4800 +
Curated Products
+
Curated Products
+
Product Categories
5/5
Si busques una experiència positiva i vols provar alguns productes vegans, lateliersaludable.es és una excel·lent opció.
Mila Kunit

Producte certificat

I PERQUÈ ESCOLLIR-NOS?

Per què creiem que és necessari per a la població, perquè creiem que nosaltres també tenim dret a poder escollir l’alimentació que vulguem, perquè també tenim dret a menjar de qualitat i perquè creiem que falta molt per fer per poder satisfer les nostres necessitats.

I PERQUÈ ELS NOSTRES PRODUCTES?

Els nostres productes estan adquirits a diferents obradors de Catalunya a on la principal característica que volem que compleixin els productes és que tot siguin lliures de gluten. Això ho fem per poder facilitar la compra i que no hàgiu d’anar llegint les etiquetes de cada producte.

També tenim diferents distribuïdors de pasta sense gluten que ens arriben des d’Itàlia, una pasta amb una qualitat excel·lent.

Carrito de compra
Abrir chat
¿Necesitas ayuda?
¡Hola!
¿En qué podemos ayudarte?