CANELONS CARN SENSE GLUTEN. COM A CASA. MENJAR PRECUINAT.
Els canelons de carn sense gluten i sense lactosa, ens arriba des d’una empresa creada a les Terres de l’Ebre, anomenada Com a Casa, està centrada la fabricació de productes naturals i saludables aptes per a celíacs, sense additius i artesanals.
És un producte deliciós, elaborat majoritàriament amb fècula de blat de moro i farina d’arròs sense gluten.
És un menjar precuinat de gran qualitat, perfecte per aquells dies que no tenim massa temps per cuinar i volem menjar sà.
Estan acreditats com a producte sense gluten.
INGREDIENTS:
Els ingredients utilitzats en els canelons de carn són:
Carn de pollastre 20%, casa vedella 20%, carn de porc 20%, fetge 2%, farina d’ arròs, farina de blat de moro, llet sense lactosa, ceba, tomàquet, oli d’ oliva, Ou pasteuritzat, all, llorer, farigola, vi, sal, pebre, nou moscada, formatge sense lactosa.
- CARACTERÍSTIQUES:
Els canelons de carn són ideals per els dies que no tenim massa temps per cuinar.
Té un pes de 350gr.
Preu 6,60€.
PER A QUI SÓN APTES ELS CANELONS DE CARN SENSE GLUTEN I SENSE LACTOSA?
És apte per a la població intolerant al gluten o celíaca i per aquella que no pot prendre lactosa.
També per tota aquella població que no pateix problemes alimentaris.
BENEFICIS I PROTIETATS?
Apte per a celíacs. De digestió més fàcil.
QUINA ÉS LA MILLOR MANERA D’ UTILITZAR-LO?
Recomanem elaborar la lasanya amb les indicacions marcades a l’envàs.
CONSERVACIÓ I UTILITZACIÓ?
Conservar en lloc fresc i sec.
INFORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA:
Conté Ou.
Valoraciones
No hay valoraciones aún.