BRIOIX XOCOLATA MITJÀ IMPOSSIBLE BAKERS.
El brioix de xocolata mitjà sense sucres afegits ens arriba de l’empresa Impossible Bakers, una empresa situada a Catalunya i que treballen amb productes majoritàriament per a dietes keto o baixes en carbohidrats.
És un producte deliciós, elaborat mitjançant els productes naturals.
Un brioix de qualitat sense sucres afegits i que ens farà gaudir dels postres, esmorzars i berenars.
Molts dels productes que elaboren són sense gluten, ja que treballen sense cereals.
INGREDIENTS:
Els ingredients utilitzats en el brioix de xocolata són:
Ou, xocolata negra 75% sense sucre afegit (cacau, edulcorant (eritritol), mantega de cacau, inulina, emulgent (lecitina de gira-sol), extracte de vainilla i edulcorant (glucòsids d’esteviol)), iogurt grec (llet, nata lactis), edulcorant (eritritol), farina d’ametlla, aigua, mantega (llet), rovell d’ou, farina de coco, farina de gira-sol, llevat, psyllium, iuca, farina de castanya, proteïna de sèrum aïllada (llet), nata (llet), caseïna (llet), vinagre de poma (sulfits), fibra vegetal, inulina, aroma, canyella, anís, acidulant (àcid ascòrbic)
Pot contenir traces de sèsam.
- CARACTERÍSTIQUES:
Són sense gluten, sense lactosa, sense sucres afegits i apte per a la dieta keto.
Té un pes de 350 gr.
Preu 13,70€.
PER A QUI ÉS APTE EL BRIOIX DE XOCOLATA ?
És apte per a la població intolerant al gluten o celíaca, que estigui fent la dieta keto i a més és vegetariana.
També per tota aquella població que no pateix problemes alimentaris.
BENEFICIS I PROTIETATS?
Apte per a celíacs. De digestió més fàcil.
QUINA ÉS LA MILLOR MANERA D’ UTILITZAR EL BRIOIX DE XOCOLATA MITJÀ D’IMPOSSIBLE BAKERS ?
El brioix de xocolata aconsellem utilitzar-lo per a postres, esmorzars o berenars..
Si el tenim congelat el deixem descongelar adequadament abans de consumir.
CONSERVACIÓ I UTILITZACIÓ?
Una vegada obert, consumir en un màxim de 2 dies.
Conservar en un lloc fresc, sec i fosc.
INFORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA:
Pot contenir traces de sèsam
Valoraciones
No hay valoraciones aún.