PIZZA SANMARINO SENSE GLUTEN ALATRIA

8,30 

PIZZA SANMARINO SENSE GLUTEN. ALATRIA. 

La pizza sanmarino sense gluten, ens arriba des d’una empresa creada a Pineda de Mar (Barcelona), anomenada Alatria, està centrada la fabricació de productes naturals i saludables aptes per a celíacs i sobre tot artesanals.

És un producte deliciós, elaborat majoritàriament amb midó de blat de moro i farina d’arròs sense gluten.

És una pizza precuinada de gran qualitat, perfecte per aquells dies que no tenim massa temps per cuinar i volem menjar sà.

Estan acreditats com a producte sense gluten.

Disponibilidad: 5 disponibles

PIZZA SANMARINO SENSE GLUTEN. ALATRIA. 

La pizza sanmarino sense gluten, ens arriba des d’una empresa creada a Pineda de Mar (Barcelona), anomenada Alatria, està centrada la fabricació de productes naturals i saludables aptes per a celíacs i sobre tot artesanals.

És un producte deliciós, elaborat majoritàriament amb midó de blat de moro i farina d’arròs sense gluten.

És una pizza precuinada de gran qualitat, perfecte per aquells dies que no tenim massa temps per cuinar i volem menjar sà.

Estan acreditats com a producte sense gluten.

INGREDIENTS:

Els ingredients utilitzats a la pizza San Marino són:

Aigua, midó de blat de moro, midó de blat sense gluten (ble), midó de tapioca, farina sarraí, farina de teff, farina d’arròs, oli d’oliva, goma xantana, glucosa líquida, farina de lli, psyllum, proteïna de la patata , sal hipromelosa (HPMC), bicarbonat.

INGREDIENTS AFEGITS:

Formatge sense lactosa (llet pasteuritzada de vaca i d’ovella, sal, lactasa, segrestant (clorur càlcic), coagulant, ferments làctics i fècula de patata), tomàquet fregit (tomàquet concentrat, oli de gira-sol , midó de blat de moro, sal, sucre, aromes i àcid cítric), tonyina, olives negres (olives, aigua, sal, estabilitzador de color (gluconat ferrós)), olives verdes (olives, aigua, sal, acidulants (E-270 i E-330) i antioxidant (E-330)) i orenga.

  • CARACTERÍSTIQUES:

Les pizzes San Marino són ideals per els dies que no tenim massa temps per cuinar,  i volem un sopar ràpid de fer.

Té un pes aproximat de 400gr.

Preu 7,51€.

PER A QUI ÉS APTES LA PIZZA SANMARINO SENSE GLUTEN D’ALATRIA?

És apte per a la població intolerant al gluten o celíaca, sense lactosa i per la que no pot menjar ou.

També per tota aquella població que no pateix problemes alimentaris.

BENEFICIS I PROTIETATS?

Apte per a celíacs. De digestió més fàcil.

QUINA ÉS LA MILLOR MANERA D’ UTILITZAR-LO?

Recomanem elaborar la pizza San Marino amb les indicacions marcades a l’envàs.

Preparació:

Deixar descongelar i al forn!

CONSERVACIÓ I UTILITZACIÓ?

Vida útil: Conservar al congelador. Producte congelat. Mantenir a -18ºC en congelador fins a 12 mesos des de la data de producció. No tornar a congelar després de la descongelació.

INFORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA:

Valoraciones

No hay valoraciones aún.

Sé el primero en valorar “PIZZA SANMARINO SENSE GLUTEN ALATRIA”
Carrito de compra
Abrir chat
¿Necesitas ayuda?
¡Hola!
¿En qué podemos ayudarte?