PATÉ KALE I ESPIRULINA SENSE GLUTEN I VEGÀ
El paté de kale i espirulina sense gluten i vegà ens arriba de l’empresa Sol Natural, situada a Catalunya, és una empresa fundada el 1992 que distribueix una àmplia gamma de productes d’alimentació sostenible i cultivats de manera respectuosa sense productes químics..
Són un aliat perfecte per als esmorzars, berenars o piscolabis entre hores.
INGREDIENTS:
Els ingredients utilitzats en el paté són:
Aigua, tofu (faves de soja, aigua, clorur de magnesi, nigari), oli de gira-sol, anacard, kale (5,1%), fècula de patata, llevat alimentari, ceba, api, patata en pols, sal marina, all, suc de llimona, alfàbrega, farigola, marduix, orenga, sajolida, julivert, espirulina (0,02%), llorer.
CARACTERÍSTIQUES:
És un envàs amb un pes 125 gr.
Preu 2,95€.
PER A QUI SÓN APTE ELS PATÉS VEGANS?
És un producte apte per a la població que pateix intolerància al gluten i vol degustar productes diferents i bons pel paladar. També són sense lactosa, vegetarians i vegans, per tant, apte per a la resta de la població.
QUINA ÉS LA MILLOR MANERA D’ UTILITZAR EL PATÉ DE KALE I ESPIRULINA?
Recomanem utilitzar el paté per als esmorzars, berenars, per elaborar piscolabis amb els amics, d’entrants,..
CONSERVACIÓ I UTILITZACIÓ?
Conservar en un lloc fresc, sec i fosc. Una vegada l’obrim, conservar ben tancat a la nevera.
INFORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA:
—
Valoraciones
No hay valoraciones aún.