MAGDALENES DE XOCOLATA RICARDERA
Les magdalenes de xocolata de Ricardera ens arriben d’un obrador especialitzat en productes sense gluten ubicats a Catalunya, Folgueroles, Barcelona. És una empresa fundada al 2004, no eren forners i per això es van animar a iniciar-se en els productes sense gluten. Estan acreditats per l’Associació de Celíacs de Catalunya.
Són un aliat perfecte per als esmorzars i berenars, amb una alta qualitat i d’un gust increïble.
INGREDIENTS:
Els ingredients utilitzats per elaborar les magdalenes són:
Ous, sucre, oli de gira-sol, xocolata 9,5% (pasta de cacau, mantega de cacau, grassa vegetal (gira-sol), cacau desgreixat en pols 11,5%, grassa vegetal totalment hidrogenada (nou de coco i palmist), en proporcions variables pasta d’avellanes (7%), llet desnatada en pols (3%) i emulgent (lecitina de soja)), midó de blat de moro, llet, llet en pols, ferments làctics, fècula de patata, farina d’arròs, gasificant (bicarbonat sòdic), gelificant (goma xantana), antioixidant (àcid cítric), sal i conservant (àcid sòrbic).
- CARACTERÍSTIQUES:
És un envàs amb un pes aproximat de 100gr.
Preu 3,20€.
PER A QUI SÓN APTES LES MAGDALENES?
És un producte apte per a la població que pateix intolerància al gluten i vol degustar productes diferents i bons pel paladar. També són vegetarians, per tant, apte per a la resta de la població.
QUINA ÉS LA MILLOR MANERA D’ UTILITZAR LES MAGDALENES DE XOCOLATA DE RICARDERA ?
Recomanem utilitzar els negritos per als esmorzars i berenars, són el millor aliat.
CONSERVACIÓ I UTILITZACIÓ?
Conservar dins de la seva bossa.
INFORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA:
—
Valoraciones
No hay valoraciones aún.