NOCCIOLATA SENSE GLUTEN

3,95 

NOCCIOLATA SENSE GLUTEN

La nocciolata sense gluten ens arriba des d’Italia, del fabricant Rigoni Di Asiago.  Fabricants de xocolates.

Acreditats com a producte sense gluten.

  • INGREDIENTS:

Els ingredients utilitzats en nocciola són els següents:

Sucre de canya, pasta d’avellanes 19.5%, oli de gira-sol, cacau magre en pols 11%, mantega de cacau, emulgent: lecitina de soja, extracte de vainilla, ecològic.

Pot contenir altres fruits de closca, ametlles, nous i festucs.

Disponibilidad: 5 disponibles

NOCCIOLATA SENSE GLUTEN

La nocciolata sense gluten ens arriba des d’Italia, del fabricant Rigoni Di Asiago.  Fabricants de xocolates.

Acreditats com a producte sense gluten.

  • INGREDIENTS:

Els ingredients utilitzats en nocciola són els següents:

Sucre de canya, pasta d’avellanes 19.5%, oli de gira-sol, cacau magre en pols 11%, mantega de cacau, emulgent: lecitina de soja, extracte de vainilla, ecològic.

Pot contenir altres fruits de closca, ametlles, nous i festucs.

  • CARACTERÍSTIQUES:

Recipient de vidre de 250gr.

Preu 4,70€. 

Sense gluten apte per als més petits.

PER A QUI É APTE LA NOCCIOLATA?

Al ser un producte sense gluten és apte per tota la població que sigui celíaca.

També per a tota aquella població que no tingui problemes alimentaris.

QUINA ÉS LA MILLOR MANERA D’ UTILITZAR LA NOCCIOLATA SENSE GLUTEN?

Recomanem utilitzar la nocciolata per als esmorzars o berenars, també per l’elaboració de dolços.

Agafem una llesca de pa i l’untem amb nocciolata.

També ho podem fer amb galetes, croissants, per als entrepans dels petits de la casa quan els anem a buscar al col·legi,..

CONSERVACIÓ I UTILITZACIÓ?

Conservar en lloc fresc i sec. Una vegada obert conservar-lo ben tancat.

INFORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA:

Pot contenir altres fruits de closca, ametlles, nous i festucs.

Valoraciones

No hay valoraciones aún.

Sé el primero en valorar “NOCCIOLATA SENSE GLUTEN”
Carrito de compra
Abrir chat
¿Necesitas ayuda?
¡Hola!
¿En qué podemos ayudarte?