GALETS GRANS SENSE GLUTEN
Els galets grans sense gluten «La Fabrica de la Pasta» estan elaborats amb farines fàcils de digerir. Ens arriben directament des d’Itàlia.
- INGREDIENTS:
Els ingredients utilitzats en els galets grans són els següents:
Farina de blat de moro, farina d’arròs, aigua de gragnano.
- CARACTERÍSTIQUES:
Bossa de pes aproximat 500gr.
Preu 5,75€.
Uns galets d’unes dimensions perfectes per a gaudir d’un plat molt saborós per les festivitats de Nadal o a l’hivern. Per fer-los farcits de carn.
Sense gluten, sense sulfits Ideal també per als més petits.
PER A QUI SÓN APTES ELS GALETS GRANS SENSE GLUTEN ?
Al ser un producte vegà i sense gluten és apte per tota la població que sigui celíaca i que tinguin problemes amb la lactosa.
També per a tota aquella població que no tingui problemes alimentaris.
QUINA ÉS LA MILLOR MANERA D’ UTILITZAR-LOS?
Són molt fàcils de preparar. Posar aigua a bullir amb sal, reomplim els galets amb carn si els volem farcits, quan l’aigua està bullint afegim els galets i passat el temps establert a l’envàs parem el foc i ja els tenim a punt per degustar!
CONSERVACIÓ I UTILITZACIÓ?
Conservar en lloc fresc i sec. Una vegada obert conservar-lo ben tancat.
INFORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA:
—
Valoraciones
No hay valoraciones aún.