GNOCCHI PATATA SENSE GLUTEN

5,30 

GNOCCHI PATATA SENSE GLUTEN LE VENEZIANE

Els gnocchi patata sense gluten «Le Veneziane» neix de la pasta sense gluten de Molino di Ferro , elaborada amb farines fàcils de digerir. Ens arriben directament des d’Itàlia.

Disponibilidad: 10 disponibles

GNOCCHI PATATA SENSE GLUTEN LE VENEZIANE

Els gnocchi patata sense gluten «Le Veneziane» neix de la pasta sense gluten de Molino di Ferro , elaborada amb farines fàcils de digerir. Ens arriben directament des d’Itàlia.

  • INGREDIENTS:

Els ingredients utilitzats en els gnocchi de patata són els següents:

Patates rehidratades 70% (aigua, flocs de patates, emulgator: Mono i diglicèrids d’àcids grassos, aromes), farina de blat de moro, fècula de patata, farina d’arròs, sal, corrector d’acidessa: àcit làctic, conservants: àcid sòrbic, aroma.

  • CARACTERÍSTIQUES:

Bossa de dos recipients de de pes 250gr, fent un total de 500gr.

Preu 5,30€. 

Petites «perles de patata» perfectes per a un primer plat molt saborós.

Sense gluten, sense sulfits Ideal també per als més petits.

Es prepara en pocs minuts, embalat en dos recipients, són un gran aliat a la cuina.

PER A QUI SÓN APTES ELS GNOCCHI PATATA SENSE GLUTEN LE VENEZIANE?

Al ser un producte vegà i sense gluten és apte per tota la població que sigui celíaca i que tinguin problemes amb la lactosa.

També per a tota aquella població que no tinigui problemes alimentaris.

QUINA ÉS LA MILLOR MANERA D’ UTILITZAR-LO?

Són molt fàcils de preparar. Posar aigua a bullir amb sal, quan està bullint afegim els gnocchis i quan comencen a flotar esperem 1-2 minuts més per treure’ls. Empolvorarem una mica de formatge ratllat i ja estan preparats per degustar!

CONSERVACIÓ I UTILITZACIÓ?

Conservar en lloc fresc i sec. Una vegada obert conservar-lo ben tancat a la nevera.

INFORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA:

Valoraciones

No hay valoraciones aún.

Sé el primero en valorar “GNOCCHI PATATA SENSE GLUTEN”
Carrito de compra
Abrir chat
¿Necesitas ayuda?
¡Hola!
¿En qué podemos ayudarte?