PALITOS CHIA LE VENEZIANE
Els palitos chia «Le Veneziane» neix de la pasta sense gluten de Molino di Ferro , elaborada amb farines fàcils de digerir. Ens arriben directament des d’Itàlia.
- INGREDIENTS:
Els ingredients utilitzats en els palitos chia són els següents:
Midó de blat de moro, midó de patata, 12,4% farina de blat de moro, farina d’arròs, oli vegetal de palma, oli d’oliva verge extra, 3,7% llavors de sèsam, 0,8% llavors de chía (salvia hispanica), fibra de llavors de psyillum, xarop de glucosa, sal, agents de fermentació: amoni carbonat, carbonat de sodi, difosfat, emulsionant: lecitina de gira-sol, aroma.
- CARACTERÍSTIQUES:
Bossa amb un pes aproximat de 250gr.
Preu 4,05€.
PER A QUI SÓN APTES ELS PALITOS CHIA SENSE GLUTEN LE VENEZIANE?
És apte per tota la població que sigui celíacs i que tinguin problemes amb la lactosa.
També per a tota aquella població que no tinigui problemes alimentaris.
QUINA ÉS LA MILLOR MANERA D’ UTILITZAR-LO?
Recomanem menjar els palitos chia en aquelles ocasions que es fan aperitius a casa dels familiars o amics, per picar entre hores,….
Es poden combinar amb xocolates, hummu’s, patés, formatges,…
CONSERVACIÓ I UTILITZACIÓ?
Conservar en lloc fresc i sec. Una vegada obert conservar-lo ben tancat.
INFORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA:
Pot contenir traces de mostassa i soja.
Valoraciones
No hay valoraciones aún.