EL CROISSANT NORMAL SENSE GLUTEN I SENSE LACTOSA
El croissant normal sense gluten, està elaborat a partir d’arròs, altres farines de cereals sense gluten i midons sense gluten.
Elaborada de manera artesanal per un obrador especialitzat en productes sense gluten i sense lactosa ubicat a Barcelona.
- INGREDIENTS:
Els ingredients utilitzats al pa d’hamburguesa són:
midó de moresc, midó de blat sense gluten, farina d’arròs, psylium, ou, llet en pols sense lactosa, margarina, glucosa, sacarosa, xantana, sal i llevadura.
- CARACTERÍSTIQUES:
És un croissant elaborat amb molta paciència, té una textura boníssima, lleuger i és excel·lent per als esmorzars o berenars. Té un pes aproximat de 70-90gr. Preu 2,30€.
PER A QUI ÉS APTE?
El croissant normal és apte per a la població intolerant al gluten o celíaca i aquella que no pot prendre lactosa.
També per tota aquella població que no pateix problemes alimentaris.
BENEFICIS I PROTIETATS?
Apte per a celíacs (l’obrador té la certificació sense gluten).
Els beneficis del croissant normal sense gluten, és a nivell intestinal, fàcil de digerir. Tornes a menjar un croissant de qualitat i amb sabor a brioixeria.
QUINA ÉS LA MILLOR MANERA D’ UTILITZAR EL CROISSANT NORMAL SENSE GLUTEN?
Recomanem menjar el croissant normal, als esmorzars o berenars, amb melmelades, embotits, mantegues,…
- També el pots guardar-lo a la nevera, ben envasat, i aguanta 3 dies. Desprès un cop de forn i queda impressionant!
- També el pots tallar, congelar i un cop descongelat el pots torrar al forn i afegir l’acompanyament que més t’agradi..
CONSERVACIÓ I UTILITZACIÓ?
Conservar en lloc fresc i sec. Mantenir-lo envasat dins d’un recipient o bossa. Si està congelat, aconsellem descongelar-lo adequadament i passar-la per la torradora o forn.
INFORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA:
Conté ou.
Valoraciones
No hay valoraciones aún.