PA DE PAGÈS ARTESÀ SENSE GLUTEN I SENSE LACTOSA
El rodò sense gluten, està elaborat a partir d’arròs, altres farines de cereals sense gluten i midons sense gluten.
Elaborat de manera artesanal per un obrador especialitzat en productes sense gluten i sense lactosa ubicat a Barcelona.
- INGREDIENTS:
Els ingredients utilitzats al pa de pagès són:
Aigua, midó de moresc, midó de blat sense gluten, farina d’arròs, teff, psyllium, xantana, ou, sal, blat sarraí i fibra de tapioca.
- CARACTERÍSTIQUES:
És un pa elaborat amb massa mare, té una textura boníssima, lleugera i és excel·lent per a entrepans i torrades. Té un pes aproximat de 420-450gr. Preu 4,50€.
PER A QUI ÉS APTE?
El pa de pagès sense gluten i sense lactosa és apte per a la població intolerant al gluten o celíaca i aquella que no pot prendre lactosa.
També per tota aquella població que no pateix problemes alimentaris.
BENEFICIS I PROTIETATS?
Apte per a celíacs (l’obrador té la certificació sense gluten).
Els beneficis del pa de pagès sense gluten, és a nivell intestinal, fàcil de digerir.
Tornes a menjar un pa de pagès de qualitat i amb sabor a pa.
QUINA ÉS LA MILLOR MANERA D’ UTILITZAR EL RODÒ SENSE GLUTEN?
Recomanem menjar el pa rodò sense gluten, fent una torrada i acompanyada de crema de fruits secs, embotits, formatges, etc..
- El pots torrar a la torradora o forn, queda molt cruixent i amb un gust intens.
- També el pots guardar-lo a la nevera, ben envasat, i aguanta 3 dies tou. Desprès un cop de torradora i queda impressionant!
- També el pots tallar, congelar i un cop descongelat el pots torrar a la torradora o al forn.
CONSERVACIÓ I UTILITZACIÓ?
Conservar en lloc fresc i sec. Mantenir-lo envasat dins d’un recipient o bossa. Si està congelat, aconsellem descongelar-lo adequadament i passar-la per la torradora o forn.
INFORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA:
Conté ou.
Valoraciones
No hay valoraciones aún.