CROQUETES DE BOLETS L’ÀNEC PIRINEUS

7,20 

CROQUETES DE BOLETS L’ÀNEC PIRINEUS SENSE GLUTEN I SENSE LACTOSA

Les croquetes de bolets l’Ànec pirineus són sense gluten i sense lactosa ens arriba des d’una empresa situada a Bescanó, un poble de Girona, Catalunya. Elaboren tot tipus de productes sense gluten i sense lactosa. L’empresa s’anomena l’Ànec dels Pirineus.

INGREDIENTS:

Els ingredients utilitzats per a l’elaboració de les croquetes de bolets són:

Llet sense lactosa: llet, lactasa, vitamines A, D i E, àcid fòlic, pa sense gluten (midó de blat de moro, fècula de patata, farina d’arròs, fibres vegetals, patata, pèsol, arròs, zaragatona, oli d’oliva, dextrasa, sucre, llevat, espessidor E464, farina de llavors de guar, goma xantana, farina de pèsol, aromes naturals, sal, farina de blat sarraí, farina de mill, farina de llinosa), sucre, llevat, ceba, aigua, mantega, 46% bolets (boletus edulis, cantharellus tubaeformis, calocybe gambosa, canthaellus lutescens, cantharellus cibarius, marasmius oreades, craterellus cornucopioides, amanita caesarea, pleurotus erygil, auricular estreatus, agricus bisporus ), conservant E202, estabilitzants (E415, E412, E464), sal i antioxidant E327.

Disponibilidad: 3 disponibles

CROQUETES DE BOLETS L’ÀNEC PIRINEUS SENSE GLUTEN I SENSE LACTOSA

Les croquetes de bolets l’Ànec pirineus són sense gluten i sense lactosa ens arriba des d’una empresa situada a Bescanó, un poble de Girona, Catalunya. Elaboren tot tipus de productes sense gluten i sense lactosa. L’empresa s’anomena l’Ànec dels Pirineus.

INGREDIENTS:

Els ingredients utilitzats per a l’elaboració de les croquetes de bolets són:

Llet sense lactosa: llet, lactasa, vitamines A, D i E, àcid fòlic, pa sense gluten (midó de blat de moro, fècula de patata, farina d’arròs, fibres vegetals, patata, pèsol, arròs, zaragatona, oli d’oliva, dextrasa, sucre, llevat, espessidor E464, farina de llavors de guar, goma xantana, farina de pèsol, aromes naturals, sal, farina de blat sarraí, farina de mill, farina de llinosa), sucre, llevat, ceba, aigua, mantega, 46% bolets (boletus edulis, cantharellus tubaeformis, calocybe gambosa, canthaellus lutescens, cantharellus cibarius, marasmius oreades, craterellus cornucopioides, amanita caesarea, pleurotus erygil, auricular estreatus, agricus bisporus ), conservant E202, estabilitzants (E415, E412, E464), sal i antioxidant E327.

CARACTERÍSTIQUES:

Són unes croquetes perfectes per als dies que no tenim temps de cuinar o anem a casa d’algun conegut. Fàcils de preparar.

PER A QUI ÉS APTE ?

És un producte apte per a tota la població, ja que és un productes sense gluten i sense làctics. És un producte elaborat perquè les persones que tenen intolerància al gluten o a altres productes puguin degustar productes diferents i bons pel paladar.

QUINA ÉS LA MILLOR MANERA D’ UTILITZAR LES CROQUETES DE BOLETS L’ÀNEC PIRINEUS?

Recomanem utilitzar les croquetes per als àpats de dinar o sopar. 

CONSERVACIÓ I UTILITZACIÓ?

Producte congelat de duració llarga.

Seguir les instruccions de l’envàs.

INFORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA:

Valoraciones

No hay valoraciones aún.

Sé el primero en valorar “CROQUETES DE BOLETS L’ÀNEC PIRINEUS”
Carrito de compra
Abrir chat
¿Necesitas ayuda?
¡Hola!
¿En qué podemos ayudarte?