TORTELLINI CARN SENSE GLUTEN LE VENEZIANE
Els tortellini carn sense gluten «Le Veneziane» neix de la pasta sense gluten de Molino di Ferro , elaborada amb farines fàcils de digerir. Ens arriben directament des d’Itàlia.
- INGREDIENTS:
Els ingredients utilitzats en els tortellinis de carn són els següents:
Vedella a base 23% (vedella, arròs, farina d’arròs, ceba, pastanaga, api, proteïna vegetal, vi (conté sulfits), sal, vinagre, all) farina d’arròs, midó de blat de moro, ous 16%, clara d’ou) sal, fibra vegetal, dextrosa, oli d’oliva verge extra, oli de gira-sol, nou moscada, aromatitzants, espessidors: goma xantana, goma guar; conservant: sorbat de potassi.
- CARACTERÍSTIQUES:
Recipient de 250gr.
Preu 6,15€.
PER A QUI SÓN APTES ELS TORTELLINI CARN SENSE GLUTEN LE VENEZIANE?
Al sense gluten és apte per tota la població que sigui celíaca i làctics.
També per a tota aquella població que no tinigui problemes alimentaris.
QUINA ÉS LA MILLOR MANERA D’ UTILITZAR-LO?
Són molt fàcils de preparar. Posar aigua a bullir, quan està bullint afegim els tortellinis, passats 2 minuts mirem si estan al nostre gust i els retirem. preparem la salsa que volem afegir i ja estan preparats per degustar!
CONSERVACIÓ I UTILITZACIÓ?
Conservar en lloc fresc i sec. Una vegada obert conservar-lo ben tancat a la nevera.
INFORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA:
Pot contenir traces de peix i fruits de closca.
Valoraciones
No hay valoraciones aún.