TORTELLINI D’ESPINACS SENSE GLUTEN LE VENEZIANE
Els tortellini d’espinacs sense gluten «Le Veneziane» neix de la pasta sense gluten de Molino di Ferro , elaborada amb farines fàcils de digerir. Ens arriben directament des d’Itàlia.
- INGREDIENTS:
Els ingredients utilitzats en els tortellinis d’espinacs són els següents:
Farina d’arròs, midó de blat de moro, ou, ricotta 10% (sèrum de llet, llet, crema de llet, sal, corrector d’acidesa, àcid cítric), formatge ratllat (llet, sal quall, conservador, lisozima d’ou), clara d’ou, sèrum de llet, nata, fibra vegetal, sal, espinacs 0.8%, dextrosa, oli d’oliva verge extra, aromes, espessidor, goma xantana, extracte natural d’oliva, nou moscada, ceba, all, conservador, sorbat potàssic.
- CARACTERÍSTIQUES:
Recipient de 250gr.
Preu 6,15€.
PER A QUI SÓN APTES ELS GNOCCHI PATATA SENSE GLUTEN LE VENEZIANE?
Al sense gluten és apte per tota la població que sigui celíaca.
També per a tota aquella població que no tinigui problemes alimentaris, ni amb la llet.
QUINA ÉS LA MILLOR MANERA D’ UTILITZAR-LO?
Són molt fàcils de preparar. Posar aigua a bullir amb sal, quan està bullint afegim els tortellinis, passats 2 minuts mirem si estan al nostre gust i els retirem. preparem la salsa que volem afegir i ja estan preparats per degustar!
CONSERVACIÓ I UTILITZACIÓ?
Conservar en lloc fresc i sec. Una vegada obert conservar-lo ben tancat a la nevera.
INFORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA:
Pot contenir traces de peix, fruits de closca, api, sulfits i soja.
Valoraciones
No hay valoraciones aún.