BLAT DE MORO CUIT
El blat de moro cuit escairat sense gluten, ens arriba des d’una empresa creada al Berguedà. Va començar tot fa aproximadament 35 anys, a on la inquietud va fer recuperar un menjar únic: els cereals escairats.
Els cereals que conreen a l’Escairador són varietats antigues i autòctones, de llavors que han recuperat o preservat a casa seva.
Són grans no modificats genèticament: el seu rendiment al camp és inferior al d’altres varietats millorades, i les seves propietats nutricionals i organolèptiques són incomparables.
El cultiu natural que fan, evitant l’ús de fitosanitaris i biocides no ecològics, i l’elaboració en el seu obrador els permeten controlar i garantir la màxima qualitat dels productes.
És un producte deliciós, elaborat majoritàriament amb blat de moro, escairat, arròs sense gluten i aigua.
És una pasta seca, de gran qualitat i perfecte per a elaborar plats de pasta boníssims i sans.
Estan acreditats com a producte sense gluten.
INGREDIENTS:
Els ingredients utilitzats per al blat de moro cuit escairat sense gluten és:
Blat de moro, aigua i sal. Sense conservants ni colorants.
- CARACTERÍSTIQUES:
Té un pes de 560gr.
Preu 7,50€.
PER A QUI ÉS APTE EL BLAT DE MORO CUIT ESCAIRAT SENSE GLUTEN?
És apte per a la població intolerant al gluten o celíaca, aquella que no pot prendre lactosa i per als que no consumeixen res que vingui dels animals.
També per tota aquella població que no pateix problemes alimentaris.
BENEFICIS I PROTIETATS?
Apte per a celíacs. De digestió més fàcil.
QUINA ÉS LA MILLOR MANERA D’ UTILITZAR-LO?
Recomanem elaborar el blat de moro amb les indicacions marcades a l’envàs.
CONSERVACIÓ I UTILITZACIÓ?
Conservar en lloc net, fresc, sec i sense llum. Un cop l’envàs estigui obert, conservar refrigerat un màxim de 3 dies.
INFORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA:
—
Valoraciones
No hay valoraciones aún.