PALITOS D’OLI LE VENEZIANE
Els palitos d’oli «Le Veneziane» neix de la pasta sense gluten de Molino di Ferro , elaborada amb farines fàcils de digerir. Ens arriben directament des d’Itàlia.
- INGREDIENTS:
Els ingredients utilitzats en els palitos d’oli són els següents:
Midó de blat de moro, fècula de patata, farina de blat de moro (13%), farina d’arròs, oli d’oliva verge extra (5,9%), oli vegetal de palmell, fibra de llavors de pysillium, llavors de lli, xarop de glucosa , sal, gasificants: carbonats d’amoni, hidrogen carbonat de sodi, difosfats, emulgent: lecitina, aromes.
- CARACTERÍSTIQUES:
Bossa amb un pes aproximat de 250gr.
Preu 4,05€.
PER A QUI SÓN APTES ELS PALITOS D’OLI SENSE GLUTEN LE VENEZIANE?
És apte per tota la població que sigui celíacs i que tinguin problemes amb la lactosa.
També per a tota aquella població que no tinigui problemes alimentaris.
QUINA ÉS LA MILLOR MANERA D’ UTILITZAR-LO?
Recomanem menjar els palitos d’oli en aquelles ocasions que es fan aperitius a casa dels familiars o amics, per picar entre hores,….
Es poden combinar amb xocolates, hummu’s, patés, formatges,…
CONSERVACIÓ I UTILITZACIÓ?
Conservar en lloc fresc i sec. Una vegada obert conservar-lo ben tancat.
INFORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA:
Pot contenir traces de fruits de closca, cacauets, soja i llavors de sèsam.
Valoraciones
No hay valoraciones aún.